A mai napon végleg beigazolódni látom a tételt, miszerint: ha az egyszerűbbnek tűnő utat választod, szinte biztos, hogy ráfaragsz. De ha egyéb módon jutnál A-ból B pontba, bozótvágó szükségeltetik. Vegyük például ezeket a fránya .mov videókat. utálom Qtime lejátszót, nem kívánom azt a bálnát (szegény állat, igazából túl kecses ehhez a hasonlathoz) a számítógépem szügyére hányni. Ingyenes konvertáló program után nézek. Eredmények:
  • 1. A letöltött program az első futtatás alkalmával lefagy, vírusokat prüszkölve tele a műveleti memóriát. delete.
  • 2. A program fut, ám sajnos csak a videó konvertálásakor jelzi, hogy egy böszme nagy vízjelet helyez a kép közepire, amíg nem perkálok 30 dollárt.
  • 3. Nem adom fel, nem töltöm le a Qtime-ot. Kötsög Apple, kötsög Panasonic, etc.
  • 4. Venni fogok egy tetves könyvet. Valami hasonló címmel képzelem el, mint subribunkóknak a c++-ról, avagy php Abc bölcsészeknek. A mellékelt szövegértős kazettán c++, php, és java nyelveken ismétlem s szívom magamba a meleg hangú és egzakt kiejtésű programozó szavait.
  • Így képzelem a szebb jövőt!:) S akkor az elsajátított nyelveken én is megírom a saját programomat. S annak a programnak az lesz a neve, hogy: Van választásod temérdek! Azt csinálsz a kettes számrendszerben is, amit akarsz.

    A bejegyzés trackback címe:

    https://onlinelonyal.blog.hu/api/trackback/id/tr712112064

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    onlinelónyál 2010.06.26. 23:33:09

    Elkellhogykeserítselek komment következik:
    az említett programnyelvek nem szüntetik meg a fent említett problémát, hanem jóval magasabb szintre emelik :)
    A fent említett problémát egy analóg videókamera, és egy analóg videófilm lejátszó szünteti meg legbiztosabban. Kérdés meddig kapni olyan tv-t amibe bele lehet tuszkolni a kimenetét :)
    Vagy esetleg ki lehetne fejleszteni egy analóg számítógépet... hopp ez már kész, ezek lennénk mi

    dagad6 2010.06.28. 14:42:03

    Felháborínónak tartom, hogy eddig nem születtek irodalmi alkotások a fent említett nyelveken. Ennek a tv és videó halálához semmi köze:)

    scheri 2010.06.28. 22:45:26

    Internet killed the video star
    süti beállítások módosítása